måndag 23 februari 2015

MAKE UP FOREVER ACADEMY

Tidigt på fredagsmorgonen åkte jag till Helsingfors för att vara modell åt duktiga Emelie Ahlqvist som studerar till makeupartist och maskör på Makeup Forever Academy. På schemat stod facepaint och det var väldigt intressant och roligt att se hur hon skapade denna look! Visste på ett ungefär hur det skulle komma att se ut eftersom att hon först hade ritat och designat det på ett papper, men att se hur slutresultatet verkligen blev på en människa var så kul! Det tog cirka 5 timmar och sedan skulle det fotas till hennes portfolio och så var det bara att tvätta av allt igen haha. Det var ju det jobbigaste och värsta av allt...hade färg i alla skrymslen och vrån eftersom det inte får synas någon hud alls, allting skall vara täckt med färg. Har ännu också lite grönt i öronen haha. Var kul att gå omkring i Helsingfors efteråt med grönt och vitt i håret och alldeles röd i nyllet ;)

Det var så kul att se lite hur det ser ut och går till där i skolan, jag är ju själv väldigt intresserad av just den branschen och MUFEacademy är nog en skola som jag funderar på till nästa också!

Bilderna är tagna med telefon så därför är de kanske inte av den bästa kvaliten, men de 'riktiga' bilderna kommer väl senare! Följ gärna Emelie på facebook och instagram; EArtistry, hon är så duktig!:)


fp4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar