onsdag 18 mars 2015

HIMOS PART THREE

För någon vecka sedan var det igen dags för oss att åka till Himos för ett veckoslut! Det här var tredje gången vi åkte och vi har varje gång haft samma stuga haha, love it! Det är bara gänget vi åkt med som varierat lite från år till år, men alltid är det lika skoj.
Detta år åkte några av oss flickor till och med och skida i terrängen, hemskaste på länge haha...Var nog helt roligt med en liten utfärd och sådär men usch vad jag hatar att skida. Tur hade man minttukakao med sig haha. Slalom skulle ha varit skoj nog! Det har vi bara orkat göra första året...
Vi var alltså där och festade i typ två dagar, från fredag till söndag. Jag och Ida var i skolan på fredag så vår bilskjuts kom fram mycket senare på fredagen men nog hann man ändå vara där tillräckligt länge tycker jag, fast på något sätt gick tiden ändå ovanligt snabbt i år. Det spårade som tur inte heller ut på samma sätt som tidigare år utan allt gick ganska så lugnt till vilket var helt skönt men kanske lite lite tråkigt också. Vi åkte till och med till 'baren' på lördagen, blää. Det viktigaste fanns ändå med; beerpong, hög musik, drinking-games, dans, god mat, bra sällskap, bastu, vinteraktivitet och det bästa, någon som blev 'bekväm' ;)

Som vanligt blev det jättemycket bildmaterial, SÅ hemska bilder och videon utspridda på allas telefoner och kameror haha. Här kommer nu några skojiga i varje fall:

IMG_0743IMG_0742

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar